Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.64 secunde)
Si cei de la FSS Metarom au renuntat la actiunea prin care contestau in instanta reprezentativitatea Federatiei Solidaritatea Virgil Sahleanu.
  Piata farmaceutica, pe val Alt sef de patronat, Virgil Boboc, presedintele filialei doljene a UGIR 1903 (Uniunea Generala a Industriasilor din România), anticipeaza ca serviciile se pot mentine la nivelul de anul acesta si ca ar putea sa se restrânga sectorul alimentar.
Tot aici ar avea sediul, conform sursei citate, Energon Holding Delft BV, actionarul majoritar al Energon Get Gas & Emissions Trading SRL - firma la care a fost asociat la inceput si Alin Ardelean, fiul celebrului Virgil Ardelean "Vulpea", fostul sef al DGIPI.
Dupa ce am dat 900 de lei pe prima revizie si 1.000 de lei pe a doua, pot doar sa spun ce scrie in certificatul de garantie ca a fost schimbat, dar nu sunt foarte sigur ca este asa", a declarat craioveanul Radu Virgil, proprietar de Opel.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Sesizarea de dizolvare a fost facuta de primarul comunei", a precizat Virgil Panduru, subprefect de Olt. Alta localitate in care s-ar putea ivi o situatie asemanatoare este Priseaca.
Subprefectul din Olt Virgil Panduru a anuntat ca nu exista in judet vreo primarie care sa fi luat credit de la Ministerul Finantelor pentru a achita obligatiile de plata restante catre diferiti agenti economici, furnizori de bunuri si servicii, desi toate administratiile locale reclama ca nu au bani pentru datoriile catre agenti economici, potrivit unei stiri transmisa de Agerpres.
Urmatoarea vanzare consistenta a serii a fost pictura "Tarancuta" de Stefan Luchian, opera ce provine din colectia primului monografist al artistului, Virgil Cioflec.
Intalnirile ocazionale si discutiile la care m-am referit si eu (inca din 1984 - cu generalii Ion Ionita si Nicolae Militaru, cu Virgil Magureanu si altii) nu au dus la constituirea vreunei structuri capabile sa organizeze ceva.
Asa ca, atentie soferi, cum ar spune Virgil Vochina. Bonus: Iata o stire din Click, despre accidentul in care a fost implicat Serban Huidu care confirma ce am spus mai sus:
In stilul lui Traian Basescu, Ghita a incercat sa dea "lovitura" miercuri. Crin Antonescu "este consiliat de fosti directori ai SRI si SIE, Virgil Magureanu si Catalin Harnagea", a acuzat Ghita.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
Discutand in contextul punerii sub acuzare, astazi, a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu pentru acele evenimente, aceasta l-a intrebat pe interlocutorul sau:
Virgil Stanescu a fost premiat pentru intreaga activitate internationala, iar clubul "U" Mobitelco Cluj a luat premiu pentru rezultate bune in sectorul juvenil in 2011.
Gorjeanca Roxana Patrascu a luat aurul Roxana Patrascu, eleva la Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" din Targu Jiu, a castigat titlul de campioana nationala de tineret, categoria 64 de kilograme, la Buzau.
din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. 12 "Decebal" din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. 22 "Mircea Eliade"
Ii era rusine si i-a zis lui virgil sa ma convinga, i-a promis ca ii da si lui o spaga.
Acesta a mai cooptat insa un coechipier chiar la conferinta de presa a evenimentului, pe Virgil Carutasu, unul dintre cei mai titrati jucatori romani de baschet din ultimele doua decenii.
Imediat, mai multi apropiati ai familiei lui Gigi, dar si sora lui Virgil Becali, s-au deplasat la Valeni si le-au cumparat copiilor tot strictul necesar.
google-analytics.com